PRESENTACIÓ LLEGENDA DE SANT JORDI 2012

2012-05-20 19:00

 

S’intensifiquen els preparatius per a la representació de la “Llegenda de Sant Jordi” 2012

Correu electrònicImprimeixPDF

Quan encara resten mesos per a una nova edició de la representació de la “Llegenda de St. Jordi, el drac i la princesa”, les gestions i els preparatius per a la gran nit de la posada en escena entren en l’etapa més intensa. Segons informa l’Associació de la Llegenda, cal destacar a hores d’ara ja s’ha obert el termini d’inscripció  per a participar com a figurants en la representació, pel que totes aquelles persones que estiguen interessades en participar-hi podran omplir el formulari d’inscripció i lliurar-lo al Casal de la Joventut, o bé enviar-lo per correu electrònic. Els assajos començaran el dissabte 26 de maig i continuaran fins a la representació en juliol.

El passat mes de gener els actors i actrius que interpreten personatges amb paper ja van començar els assajos.  Els veïns que donaran vida a les donzelles, reis, cec o d’altres ja es reuneixen totes les setmanes per treballar el guió de l’obra i el moviment a les diferents escenes.

La presentació oficial dels actors serà el proper 20 de maig en un acte al Teatre Beneficència en el qual es presentaran altres novetats de l’espectacle i es farà la invitació a tot el poble de Banyeres de Mariola a què assistisca a la representació que enguany serà el 14 de juliol dins del cap de setmana medieval que viu la localitat amb motiu de les festes de La Malena.